Blog

Havets guld


Jag har länge inte funderat på mitt hjärta och blodkärlssystem. Jag borde ha gjort det tidigare. Släkthistoriken visar på flera hjärt- och kärlsjukdomar, och högt blodtryck. Men, jag har alltid haft lågt blodtryck och alltid rört på mig (till olika grad måste erkännas). 

Men, med min mer och mer veganska kosthållning ville jag mäta fettsyrabalansen i blodet. Flera varnade mig för att jag kunde få olika brister av att äta veganskt. Just därför kompletterar jag min kosthållning med kosttillskott som Forever Artic Sea, som har den högsta kvalitetsstämpeln på internationell nivå och inehåller inga tungmetaller. 

Mitt resultat var fantastiskt och jag kan så varmt rekommendera dig den här kosthållningen med tillskottet. Ta hand om ditt hjärta.    


PÅ stenåldern hade vi en fettsyra balans på 1:1. Snittet i Europa idag är 15:1 och 17:1 i USA. Detta beror på kosten vi äter idag. Förädlig av odling och processad mat gör att näringen minskat dramatiskt i maten. Det är ett ämne jag kan skriva om i ett annat inlägg. Myndigheters rekommendationer säger att vi bör ligga mellan 4:1 och 2:1 för en hälsosam balans. 

Det här tillskottet äter jag: Artic Forever Sea

Pris: 314 kr (120 kapslar) 

 


Magisk mat


Har du någon gång satt tänderna i något somger dig ett lyckorus? För varje tugga jag tog ökade min glädje och fashination över att något kunde vara så gott! Det händer inte varje dag. Äntligen får lag lite variation till mina veganska currys. En riktigt schyst burgare att lägga på grillen i sommar. Try it!

 http://www.vegomagasinet.se/grilla-veganskt-dallasburgare/ 



The 40 year plan

John Curtis är en väldigt bra föreläsare som jag sett live på Scandinavium i Göteborg 2016. Den här korta Youtube filmen 8:34 min är väldigt intressant hur det kommer sig att 95% dör utan större resurser på banken. Vill du bli en av de 5% som lyckas har jag tips.  




Förbättrad hy

I ungdomens år hade jag inte så stora problem med akne. Däremot som vuxen har jag haft en hel del bekymmer. Inte förens jag lärde mig om Ayurveda och Aloe Vera blev min hy fin. Socker skapar inflammationer i kroppen och ger näring åt dåliga bakterier. Inom ayurveda säger man att ett av tecknen på Pitta dominans är akne. Det handlar om en försurad mage. Bland det bästa du kan ge din mage för att balansera den är just Aloe Vera. Den här dricker jag: Forever Aloe Vera Gel


Akne och Aloe Vera

  



Söker du nya möjligheter?


Jag drömmer om att hjälpa andra till den framtid de drömmer om. Söker du ett nytt jobb? Är du sugen på att bli egenföretagare eller kanske du vill ha en extra inkomst? Jag kommer gärna och berättar för dig hur jag kan hjälpa dig. Inboxa mig bara. 




‪#‎nyttjobb‬ ‪#‎startaeget‬ ‪#‎jobbavarduvill‬ ‪#‎jobbanärduvill‬ ‪#‎extrainkomst‬

Nystart 2016

Har du som jag firat av 2015 riktigt stort? Då kanske du också är sugen på en hälsosam kickoff? 

Xmas 15.jpg

Jag kommer tillsammans med en grupp av kollegor och kunder köra Forever Livings Fitness koncept på 69 dagar. Produkterna heter C9, FIT1 och FIT2. Jag tappade 4 kg under hösten 2015 när jag körde C9 vid två oberoende tillfällen. Jag har bibehållt det. 

Nu är målsättningen mer att bygga om kroppen till muskler istället för fett. Då är speciellt FIT 1 och ännu mer FIT 2 uppbyggd för detta. C9 är uppbyggt för en kickstart på resan. De två första dagarna är tuffa annars är programmet uppbyggt så man inte går hungrig eller orkeslös utan har kraft att göra en större förändring.  

Är du sugen på en hälsosam förändring? Kontakta mig om du är sugen! inbox

12360133 1550308941925857 4576053616848473918 n

Fotnot: Bilderna är resultat från en av mina kollegor på Forever Living

 

Välkommen till min blog

Hej!


Välkommen till mitt första blog inlägg. Här hoppas jag att jag ger dig underhållning, förbättring, hälsa och allt annat livet har att erbjuda. Jag är 44år, barnfri, hundägare, yogi, globetrotter med mer, med mer. Prövar gärna allt..åtminstone en gång. Ett citat jag använder som min ledstjärna:

"Happiness keeps You Sweet
Trials keep You Strong
Sorrows keep You Human
Failures keep You Humble
Success keeps You Glowing"



Min drömbild

Så här i förändringenstid kändes det bra att måla upp min drömtavla som jag delar här med er. Javisst, den är välfylld och lite klottrig. men är inte livet så? 

Jag hoppas jag i sinom tid kommer kunna prata om att genomföra mina drömmar. Jag är på god väg med flera av dem. Då vet jag att jag är på rätt väg. 

Har du gjort din drömtavla? Passa på att använda sommaren till att låta dina drömmar flöda. 

Dromtavla.jpg

 





Bikiniform 2015

Det är dags att utmana mig själv! Kan jag bli av med muffinkanten utan större förändring av mitt liv? Jag lever ju hyfsat hälsosamt som Flexitarian och ayurveda balanserade men som unnar mig lite extra på helgen. Nu ska jag dedikera 9 dagar för Forever Living F.I.T. programs första del: C9 (Change 9). Jag lovar att följa programmet till punkt och pricka för att se om det funkar. Jag är ju ingen bantare så jag är lite skeptist men det är alltid bra att utmana sig själv och ge någon annan chansen att lära mig något nytt.  


thumb IMG 0038 1024




aky@lyka.eu © Anna-Karin Yngström 2013